Ruziemaker Louisa Janssen uit programma gezet

Louisa-Rowan
Louisa-Rowan

Laatst lieten we al weten dat het programma Echte Meisjes In De Jungle van start is gegaan en wie daar aan meedoen. Een van de deelnemers is transformer Louisa, maar wat blijkt nu? Ruziemaker Louisa Janssen is uit het programma gezet. Ze kon zich niet gedragen. Verrassend.

Inmiddels slingeren de meiden alweer twee weken aan de lianen, maar Louisa is alweer naar huis gestuurd. Michella, Gaby, Louisa, Diva, Janice, Annebel, Channah, Lena, Jill, Kelly, Esmée en Fabiola gaan een paar weken de jungle in om de strijd met elkaar aan te gaan. Helaas voor Louisa heeft het avontuur voor haar niet langer meer mogen duren.

“Voordat de opnames überhaupt begonnen waren hoorde wij van een bron die aanwezig is bij de opnames dat Esmée Ipema al wilde stoppen omdat ze de andere dames schijnheilig vond”, aldus Juicechannel op Instagram. Volgens hen was het vanaf het begin al geen gezellige groep.

Maar Juicechannel weet er nog meer van: “Wij kunnen met 100% zekerheid vertellen dat Louisa Janssen en Esmée ipema alweer terug zijn uit de jungle en het programma verlaten hebben.” Wat is dan precies de reden? “Dit is niet vrijwillig geweest maar de productie heeft ze naar huis gestuurd omdat ze ruzie hebben gemaakt met elkaar.”

Oh… My bad… Ik dacht eigenlijk dat dit het hele concept was van het programma… Een paar domme ordinaire trutjes gaan de jungle in om niks anders te doen te hebben dan elkaar te irriteren. Mooie content zou je zeggen, maar misschien zijn de ruzies zó hoog opgelopen dat de twee grootste bouwprojecten naar huis zijn gestuurd.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x