Transformers Louisa en Rowan gaan weer verbouwen

Ik ken deze types niet, maar ze schijnen beroemd te zijn. Welke transformer is dat tegenwoordig niet? Maar goed, deze twee vertellen aan RTL Boulevard wat ze in Turkije willen laten doen. En deze keer is het extra oplette, want dit zijn een vrouw die een man was en een man die een vrouw was.

Dus de voormalige jongen wil een taille laten aanmeten en het voormalige meisje wil een sixpack laten inbouwen na zijn zwangerschap. En nu moeten we even roepen dat dit HEEEEEEEEEEEL NORMAAL is.

29 reacties op “Transformers Louisa en Rowan gaan weer verbouwen

 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Mogelijk kan een deskundige reageren? De geslachtsoperatie valt onder de Zorgverzekeringswet, maar vallen de correctieve nabehandelingen om het resultaat wat te verfraaien dat ook.? Ik ben even benieuwd. Veel cis-gender mensen zijn immers ook niet helemaal tevreden met het eindresultaat van moeder natuur en moeten dat zelf betalen.

  2
  0
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Cisgenders zijn normale mensen, zeg maar??
   Dat dus zeg maar de resterende 98,8% op deze wereldbol normaal is en de wome-community zich de haren uit de kop trekt zo gewoon zijn ze zelf waardoor ze voor zichzelf een gehandicaptenwoord hebben bedacht, voortaan willen ze cis-gender genoemd worden.
   Zo van, zie je mij? Cisgender! Niks te zien hier. Ik heb ook wat! Doorlopen, cancel mij aub niet!

   2
   0
  • Barbygirl zegt:

   Zo mega oppervlakkig. Denk dat in sodem en gemorra het zelfs nog rustiger aan toe ging.als je kijkt lijkt wel of je in psychose terecht bent gekomen.echt zo ziek.en dat handje met die puntnagels.ja beetje uitgerekt v n baby krijgen.maar nu wil hij n sixpack…staat ze ondertussen met de heksenhanden gelijktijdig die mannenborst te kloppen.wattt??? Pas maar op klapt toe straks in elkaar als je te hard klopt is namelijk nep. En dan ook zo praten als dat t normaalste zaak vd wereld is….ohja woke cultuur het is natuurlijk de normaalste zaak vd wereld.nah niet bij mij en zal t ook nooit worden.bah bah wat n verloedering en afgang van de maatschappij. Nog even kopen we een instantbaby op maat in eigen gealachtsvoorkeur bij de plastische chirurgie. Of instantbaby op bestelling bij AliExpresso

   3
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.