Glennis Grace liegt bij Jinek

Glennis Grace liegt bij Jinek
Glennis Grace liegt bij Jinek

Acht maanden geleden was de valse zangeres Glenda betrokken bij een gewelddadig voorval bij de Jumbo. Vanavond deed ze voor het eerst haar verhaal, maar Glennis Grace liegt bij Jinek. Ze ontkent iemand te hebben geslagen of bedreigd. Toch gaat ze er vanuit dat ze wel veroordeeld zal worden.

Glennis wilde dat alle andere tafelgasten bij Jinek van tafel gingen zodat ze alleen tegenover Eva Jinek kwam te zitten. Naast Bridget Maasland behoort Glenda toch ook zeker wel tot de top als het gaat om narcisten. Alles moet weer om mevrouw draaien, dus dat is ook wat er gebeurt.

Ze begint haar verhaal met dat haar zoon die avond thuiskwam nadat hij met een ‘vriendje’ voor mama een boodschap had gedaan. Hij kwam boos thuis en vertelde aan Glenda dat hij door medewerkers was verwond, omdat hij voor de uitgang van de Jumbo een vape had gerookt.

Glennis had een foto van haar zoon meegenomen waarmee ze wilde aantonen dat hij ‘bebloed’ thuis kwam. Nou sorry hoor, het enige wat ik zie is een 15-jarige puistenkop.. Als het joch al had lopen bloeden was het een mislukte poging om een van zijn puisten uit te knijpen. Bekijk de foto zelf hieronder.

Glennis Grace Zoon
Glennis Grace liegt bij Jinek 2

Glennis heeft haar zoon vervolgens een uur lang uitgehoord om erachter te komen of hij wel de waarheid sprak. Toen ze daarvan overtuigd was, is ze naar de Jumbo gegaan samen met haar ex, zoon en ‘het vriendje’. Dat er ook minimaal drie anderen bij de knokploeg betrokken waren kan Glennis niets aan doen. “Zij stonden er zomaar, ik had ze niet gebeld. Wel hoorden ze bij ons.” Jaja, slecht verhaal.

Glennis vroeg aan een vakkenvuller wat hij met haar zoon had gedaan. Toen ze vervolgens werd ‘uitgelachen’ heeft ze deze jongen ‘een duw in zijn gezicht gegeven’. Vervolgens liep de situatie uit de hand, maar Glennis heeft verder niemand aangeraakt en juist haar best gedaan om de boel te lopen sussen. Hahaha…!

Achteraf bleek haar zoon Anthony verrassend genoeg toch niet helemaal de waarheid te hebben gesproken. Hij heeft in ieder gangpad van de Jumbo lopen vapen en weigerde te luisteren naar het personeel wanneer hier iets over werd gezegd. Glennis zegt hierover: “Als ik had geweten dat mijn zoon destijds tegen mij loog was ik niet naar de Jumbo gegaan.” Moeders had zich dus nooit lopen misdragen als haar lieve pubertje eerlijk was geweest.

Glenda heeft verder bij Jinek gezegd dat ze niemand heeft bedreigd en niemand heeft mishandeld. Maaaaarr… als Eva haar later vraagt of ze er vanuit gaat dat zij en haar zoon worden veroordeelt, zegt ze: “Ja.” Lekker tegenstrijdig.

Wij hopen op een veroordeling en einde carrière.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x