Speler FC Volendam breekt kaak van vrouw na mislukte versierpoging

Tayrell_Wouter_FC_Volendam
Tayrell_Wouter_FC_Volendam

Vanochtend hadden we het toevallig over FC Volendam, omdat Jan Smit (voorzitter van de club) charmant in beeld kwam bij een van hun wedstrijden. Nu blijkt: een speler FC Volendam breekt de kaak van een vrouw na mislukte versierpoging.

Zware mishandeling

De speler in kwestie, Tayrell Wouter, is een van de verdachten in een zware mishandeling-zaak. Een 20-jarige vrouw is zwaar mishandeld en aangerand tijdens het uitgaan in Amsterdam. Dit gebeurde nadat ze verschillende versierpogingen had afgewezen. Ze brak haar kaak op drie plekken.

Er werden bewakingsbeelden van de verdachten gedeeld. Naar aanleiding van die beelden, meldde Tayrell zich bij de politie.

Niet om kunnen gaan met afwijzing

De vermeende mishandeling speelde zich al een tijdje geleden af. De 20-jarige vrouw was in de nacht van 16 op 17 juli in een club in Amsterdam toen ze alleen kwam te staan met een man die ze niet kende. Na enkele versierpogingen liet de vrouw merken er niet van gediend te zijn. Als reactie daarop greep de man haar linkerborst hard beet. Oh, ja… Logische reactie, natuurlijk!

Toen ze zich hier tegen probeerde te verzetten, werd ze door twee mannen bij haar keel gegrepen. Hierop kreeg ze verschillende harde slagen tegen haar hoofd. De beveiliging en omstanders grepen op dat moment in. Op dat moment kwam er al een tand (gepaard met bloed) uit haar mond vallen. Ook voelde ze tijdens de slagen hoe haar kaak verschoof.

Schroeven in haar kaak

Later in het ziekenhuis bleek dat ze diezelfde dag nog geopereerd moest worden vanwege drie verschillende breuken in haar kaak. Voor zes weken lang heeft ze (met schroeven in haar kaak) met haar tanden op elkaar moeten zitten.

De beelden die gisteren werden gedeeld (en waar Tayrell op afkwam) zijn onherkenbaar gemaakt. Wel zegt een woordvoerder van de politie dat het filmpje opnieuw getoond gaat worden als andere verdachten zich niet gaan melden. Dit is toch werkelijk te triest voor woorden? Wat kunnen we hier over zeggen…

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN