Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks naar bed

Andy_van_der_Meijde_Hélène_Hendriks
Andy_van_der_Meijde_Hélène_Hendriks

Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks naar bed. Dat is althans wat hij live op televisie verkondigde bij HLF8. Dit was eigenlijk de talkshow van Johnny de Mol, maar momenteel presenteert Hélène Hendriks de boel.

Bij de Ja/Nee-ronde worden er verschillende vragen gesteld aan de gast. In dit geval dus aan Andy. Op de vraag hoeveel bedpartners hij heeft gehad (huh, het moest toch een ja/nee-vraag zijn? Nou, goed), antwoordt hij: “ik mis er nog 1”. Hij gebaart met zijn hoofd dat hij Hélène bedoelt.

De reactie van Hélène hierop is: “Dit is heel slecht. Gaat nooit gebeuren! KOEKOEK.” Hè, bah… Loopt hij even een blauwtje op televisie.

[sc name=”andy_van_der_meijde_hlf8″][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x