Een ode aan de wielersport

Wielersport-Puck-Moonen
Wielersport-Puck-Moonen

Sint en Piet Wij hebben zitten denken wat we de brakke Roddelpraatkijker op deze zondagmiddag kunnen schenken… En waar word je nou gelukkiger van dan onbezorgd vrouwtjes kijken? Geen idee. Dus, daarom: een ode aan de wielersport.

Inmiddels alweer een tijdje terug schreven wij het ordinaire artikel ‘Een ode aan de schaatssport‘. Dit keer werd het tijd voor een artikel dat speciaal aan de wielersport gewijd is. Niet omdat Jan deze sport zo fantastisch ZEGT te beoefenen, maar omdat ook deze sport prachtige vrouwtjes kent. Voor ieder wat wils, want het is een divers aanbod (och, wat een ordinair artikel).

Te beginnen met Daniek Hengeveld die haar plekje op deze lijst verdient heeft omdat ze het met haar negentien jaar nu al voor elkaar krijgt om zich in de wielerwereld te mengen. Geintje natuurlijk, ze ziet er gewoon leuk uit.

https://www.instagram.com/p/CivcPWsMimq/?utm_source=ig_web_copy_link

Dan krijgen we wel een wat ouder figuur van 31. Dat maakt haar overigens niet minder aantrekkelijk. Wel dacht ik de eerste keer dat ik haar zag dat ik haar herkende van een bekende zwart-oranje website, maar nee. Ze is toch echt gewoon een getrouwde wielrenster. Ze komt trouwens uit België, dus je moet wel van een Vlaams accent en een frietje houden.

https://www.instagram.com/p/CR30J9Zsafz/?utm_source=ig_web_copy_link

Elodie Kuijper is pas 22 jaar en is wel een Nederlander, maar woont in België. Zij ziet er vooral gewoon erg schattig uit. Wat kunnen we er anders nog van maken?

https://www.instagram.com/p/CiiO5bxs0Nk/?utm_source=ig_web_copy_link

En… ‘save the best for last’ zeggen ze dan: Puck Moonen. Met haar 26 jaar heeft ze ook regelmatig het zadel tussen de beentjes zitten. In 2017 werd zij door FHM al eens uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van Nederland. En wat maakt het nieuws nog mooier? Puck is single.

[sc name=”puck_moonen_instagram”][/sc]

Hopelijk hebben jullie genoten van dit kwalitatief hoogstaande artikel op de brakke zondag. Neem nog lekker een ibuprofennetje en zoals Gaby Blaaser zou zeggen: stay hydrated!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x