Filemon Wesselink gaat ook werken bij omroep PowNed

filemon-wesselink
filemon-wesselink

Je leest het goed: Filemon Wesselink gaat ook werken bij omroep PowNed. Nu hoor ik een aantal mensen onder een steen vandaan komen en zich afvragen wie dit is. Filemon presenteerde voorheen van alles bij BNNVARA (Spuiten en slikken, Try before you die en Filemon en de Complotten). Ook weer lekker links.

“Wat mij aanspreekt is dat PowNed de steen in de vijver durft te gooien en tegen de stroom ingaat”, zegt Filemon. Sorry, dit artikel gaat opeens erg veel over rotspartijen, maar ja, precies, hij vindt dat PowNed tegen de stroom ingaat. Dat was ooit inderdaad de insteek, maar dat wordt met de dag minder.

Over Rutger en Weesie zegt hij: “Ik ken Rutger (Castricum) en Dominique (Weesie) al erg lang en merkte dat we een goede klik hebben. Toen we afgelopen jaar spraken over de ontwikkelingen bij de omroep en de programma’s die PowNed maakt, kwamen de gesprekken op gang over een samenwerking. Dat voelde goed aan.” Dat zijn woorden die je niet snel voorbij ziet komen als het over die walgelijke man gaat.

Omgekeerd is die walgelijke man natuurlijk ook helemaal blij met Filemon, BLEGH: “We zijn ontzettend blij dat Filemon met zijn journalistieke ervaring ons team gaat versterken. PowNed heeft een volwaardige omroepstatus en de organisatie groeit gestaag. Dit betekent dat we ­investeren in nieuw talent, maar ook in ervaren programmamakers zoals Filemon. Zijn journalistieke stijl sluit perfect aan bij ons.”

Begin 2023 zullen de eerste dingen van de presentator op televisie verschijnen. Nou, wat kunnen we niet wachten, zeg… Zucht…

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x