Alice Olsthoorn gebruikt trans zijn voor talentenshows

Alice Olsthoorn gebruikt trans-zijn voor talentenshows
Alice Olsthoorn gebruikt trans-zijn voor talentenshows

Onze tranny plaatste een YouTube filmpje met een andere ‘het-wie-niet-genoemd-mag-worden’ om mensen te adviseren over talentenjachten. Alice Olsthoorn gebruikt trans zijn voor talentenshows.

Het verboden woord van Alice bezorgde ons een trap uit het gebouw van Talpa, omdat wij dat woord niet mochten gebruiken. Grap blijft dat dat woord in eerste instantie uit haar mond kwam, maar zo gaat het dus steeds.

En dat is wat Alice standaard doet, want ook nu plaatst ze een video waarin ze letterlijk zegt haar trans-zijn in de strijd te gooien bij bijvoorbeeld talentenjachten. “Als je gewoon een tranny bent…” begint de een, “dan heb je soms een stokje voor, omdat ze je als circusclown kunnen gebruiken en daar maak ik graag gebruik van”, maakt de ander af.

Het is toch werkelijk waar om te janken… Die ene meid had eigenlijk überhaupt al niet zo ver moeten komen bij K2 zoekt K3, maar omdat ze transgender is mocht ze doorgaan. En dat erkent ze dus zelf in deze YouTube-video.

Advies Uit De Hel - Talentenjachten