Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv

Linda de Mol doet stout
Linda de Mol doet stout

Het is maandenlang stil geweest rondom de grootse zuster van onze vriend John de Mol. Al sinds januari hebben haar werkzaamheden op de buis stilgelegen, maar Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv.

Al acht maanden is Linda alleen te zien geweest in herhalingen van Diepe Gronden. Anders dan dat is de blondine niet meer bovengronds geweest. Vanavond komt daar verandering in. Linda de Mol verschijnt vandaag weer op tv. De eerste aflevering van Miljoenenjacht komt op de buis.

En niet alleen haar werkzaamheden voor de televisie had ze aan de kant geschoven, ook op de cover van haar eigen blad verscheen ze lange tijd niet. Dat alles had te maken met het feit dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij verschillende seksuele ‘relaties’ bij The Voice of Holland. Ze ging uit elkaar met Jeroen en besloot zich een tijd nergens te vertonen.

Tot vanavond dus. Zelf zegt Linda hierover: “heerlijk om weer in de studio te staan.” Lekker hoor, meid! Langzamerhand komen de molletjes weer uit de grond gekropen. Zo is ook Johnny de Mol snel op televisie met het nieuwe programma Restaurant Misverstand.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x