John de Mol vindt onze beweringen ‘onzin’

John de Mol wil Roddelpraat mollen John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws
John de Mol wil Roddelpraat mollen John de Mol is enge dictator | Roddelpraat Nieuws

In de uitzending van gisteren lieten wij weten getuigen te hebben in de zaak tegen familie de Mol, maar John de Mol vindt onze beweringen ‘onzin’.

Het verhaal in een notendop: Johnny de Mol sloeg zijn inmiddels ex-vriendin in elkaar in The Harbour Club, zijn papa John de Mol kocht de getuigen af zodat ze hun mond zouden houden, wij brachten dit nieuws, John wilde ons slachten… *haalt adem*… Gisteren meldden wij in de uitzending dat we getuigen hebben van de mishandeling die willen verklaren in de rechtbank, maar John wilt hier niet op reageren.

Mediajournalist Mark Koster reageert hier als volgt op: “De strijd tussen Jan Roos en de familie De Mol is geen RoddelPraat meer als Roos daadwerkelijk kan aantonen dat De Mol getuigen heeft afgekocht die zagen hoe Junior Shima Kaes neersloeg in Harbour club. Roos claimt drie getuigen te hebben die dat in rechtbank willen verklaren.”

Ook Mark is er van overtuigd dat dit nog een harde klap kan worden in het gezicht van de Mol: “Kan ook allemaal bluf zijn van beide partijen, maar dit is potentieel explosief. Als Jan Roos aantoont dat er wel is omgekocht, dan is dat een plotwending op Better Call Saul-niveau.”

En natuurlijk wordt dit een keiharde klap in het gezicht van John, want de man die dacht onschendbaar en oppermachtig te zijn gaat nu neergehaald worden door Roddelpraat.

Vroeg of laat zullen leugens altijd uitkomen, dus noem het vooral onzin en doe alsof je nergens van schrikt, maar wij hebben nu al zin in dat koppie van de Mol wanneer de uitspraak geveld wordt.

John maakt zich niet druk en laat via zijn advocaat weten ‘niet te reageren op deze onzin’. Het is maar wat je onzin noemt. See you in court, bitch!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x