Omroep Powned gaat bewijzen dat wielrennen geen sport is

Powned
Powned

Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven gaan tegen de beste tijdrijders van de wereld strijden tijdens het WK tijdrijden. Daarom gaat omroep Powned bewijzen dat wielrennen geen sport is.

Verdomme, Jan! Had je eindelijk kunnen zeggen dat je aan het sporten was toen je ging wielrennen, komt die k*tomroep je weer vertellen dat het helemaal geen sport is. “Kunnen zij zich, gesteund door de gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau?” Nee, natuurlijk niet.

Het is natuurlijk wel om te gieren, want waar slaat dit concept nou weer op? Rob Goossens deelden dit op Twitter, maar als we het Googlen kunnen we het opeens nergens meer vinden. Niet omdat Rob het uit z’n duim zuigt, want de link van RTL Boulevard over dit onderwerp is wel aanwezig geweest, maar leidt opeens nergens meer naartoe.

Misschien zien we het straks weer op andere plekken verschijnen, maar anders lijkt het erop dat de walgelijke man (Dominique Weesie) ook heeft bedacht dat het een slecht concept is. Wij zijn benieuwd!

[sc name=”tweet_rob_goossens”][/sc]