Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach zijn ‘Facebook Official’

Maan de Steenwinkel
Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach (zanger van de popgroep Goldband) hebben nu officieel een relatie. Of eigenlijk zijn ze ‘Lowlands Official’, want op de social media-kanalen is nog niks te vinden van de twee, maar vanmiddag hebben ze wel samen op het podium van Lowlands gestaan.

Maan kwam op bij het zinnetje ‘van hier tot aan de maan en terug’ van het nummer Ik haat je van Goldband. Dat was voor de fans van Goldband een leuke verrassing. Zo heeft ze het nummer verder meegezongen en ging daarna van het podium af nadat ze Karel een lekkere knuffel had gegeven.

Een ander lid van Goldband zei daarna ‘…ook ik ben verliefd…’, wat doet bevestigen dat Maan en Karel dus echt samen zijn. Super leuk hoor! Maantje weet altijd wel de typetjes uit te zoeken, hè? Ze moeten in ieder geval een microfoon vast kunnen houden en dan duikt ze er de bezemkast mee in.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x