Shayna Senior heeft niet op Wesley Sneijder gezeten

Shayna Senior heeft niet op Wesley Sneijder gezeten
Shayna Senior heeft niet op Wesley Sneijder gezeten

Yvonne Coldeweijer heeft weer een foutje gemaakt. Ze heeft namelijk de wereld in geslingerd dat de voormalige scharrel van dwergrapper Kleine op het zadeltje van dwergvoetballer Sneijder heeft gezeten. Maaaarrr… Shayna Senior heeft niet op Wesley Sneijder gezeten.

Wij hebben exclusief een gesprek in handen gekregen van Shayna en een oude bekende van haar. En wat blijkt? Ze is het eens met de uitspraak dat Wesley maar een klein dik mannetje van 38 is en zegt dat Yvonne ‘meer weet dan zij’. Het is dus niet gebeurd óf Shayna probeert de grote ontkennende deuger uit te hangen.

CFBDEB06 FFEF 4703 8243 D49A31B16B6D
Shayna Senior heeft niet op Wesley Sneijder gezeten 2

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN