Nikkie Plessen deelt Nikkie, Nikkie, Nikkie en… Nikkie

Nikkie Plessen deelt Nikkie, Nikkie, Nikkie en... Nikkie
Nikkie Plessen deelt Nikkie, Nikkie, Nikkie en... Nikkie

Er moet even een diepgewortelde frustratie uit. Nikkie Plessen… Eerlijk is eerlijk die meid heeft haar zaakjes allemaal goed voor elkaar, maar ik zal toch niet de enige zijn die zich dood ergert aan het feit dat élke post op haar Instagram content is voor haar eigen merken.

Het is om te janken. Het lijkt wel een soort Bridget Maasland, alleen is het in Nikkie haar geval niet altijd haar eigen hoofd, maar in ieder geval wel altijd haar eigen merk. Pfff… Gaan de zaakjes dan misschien toch niet zo goed?

https://www.instagram.com/p/ChJ0r4PrZ-8/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x