Yvonne in oorlog met K3-fans

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer
Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

Onze vriendin Yv Coldeweijer had weer een mooi verhaaltje. Yvonne in oorlog met K3-fans. Een van de K3 meisjes ligt in België te knallen met collega coach en zanger Metejoor tijden The Voice Kids. Wat is dat toch met dat programma dat iedereen daar zo gruizig van wordt? Probleempje is wel dat ze allebei in een relatie zitten.

Yvonne in oorlog met K3-fans

Hartstikke geinig, maar de fans van K3 zijn nogal radicaal. En dan heb ik het niet over kinderen, maar over de vroeg volwassen en hun oudere variant. Die vallen dus massaal Yv Cold, de Queen of Juice, aan. Want ze mag niks zeggen over de harem van Gert Verhulst. Ze reageert natuurlijk op z’n Yvons.

Yvonne in oorlog met K3-fans
Yvonne in oorlog met K3-fans 3
Yvonne in oorlog met K3 fans