Freddy de Messentrekker boos op Dennis

tia-dennis-
tia-dennis-

We leven in verwarrende tijden, mensen. Jullie kennen natuurlijk allemaal dat gebeuren met de steekpartij waar Dennieboy bij betrokken zou zijn. Mooi niet dus, maar Shownieuws was er als de kippen bij om er breaking news van te maken zonder eens verder te vragen of de instanties te bellen. Dat zijn dezelfde mensen die ons kwalijk nemen niet aan hoor en wederhoor te doen.

Enfin, met Den was dus niks aan de hand. Maar er was wel een echte steekpartij in Glanerbrug. En het “slachtoffer”, Freddy de Junk, was er niet blij mee dat Dennis alle aandacht kreeg. Om het allemaal nog wat mooier te maken zit Freddy de Koekenbakker op hoge toon in de trein te vertellen dat ie geld gaat eisen van de zoon van de kaasboer. Hoe gestoord ben je dan? Hebben we na John de Mol ook nog Freddy de Drol die ons geld wil afpakken.

WhatsApp Image 2022 07 07 at 2.45.37 AM
Freddy de Messentrekker boos op Dennis 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x