Katja Schuurman zwanger van Douwe Bob

Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram
Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Dat kan niet missen. Zij omdat ze de hele dag wil wippen en Douwe Bob omdat ie overal kinderen maakt. Die 2 hebben liggen ketsen na hun tv-optreden in ‘Boerderij Van Dorst’. Dat ketsen is de grootste hobby van Katja.

Sroty-baas Guido den Aantrekker daarover: “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht, nou, laat dat licht maar weg, nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet.”

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x