Katja Schuurman aan de paddo’s

Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram
Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Nu weten we van Katja dat ze een beetje anders is dan anders. Ze heeft een zware seksverslaving en verslijt mening man. Nu blijkt ze ook niet vies te zijn van dope. In dit geval paddo’s waarvan je gaat trippen, vertelde ze in het tv-programma ‘Boerderij van Dorst’ . Het werkt zo goed voor het voormalig mooiste meisje van het land dat ze over haar scheiding heen is door de paddotrips.

“Paddo’s zijn een fantastische uitvinding”, aldus Schuurman tegen presentator Raven van Dorst en mede-gast Douwe Bob. “Ja, dat is toch iets geniaals wat dat doet met je. Ik had wel wat te verwerken met mijn vorige scheiding, dus ik nam paddo’s en kreeg allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt.”

[sc name=”uitzending8-6″][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x