Suijkerbuijk strikes again!

Melanie-Suijkerbuijk
Melanie-Suijkerbuijk

Aai. Pittig zo op Pinksteren. Een keiharde KO op de kin van Roddelpraat. Melanie komt met een quote en die is heel toepasselijk. Daarna zegt ze dat ze misschien wel dik is, wat vreemd is voor iemand die zeker dik is. Maar wel gelukkig “met de knapste kinderen en vriend ter wereld”. Die laten we maar even lopen en dan gebeurt er nog iets heftigs.

“En een ding scheelt ben miss wel recht voor de raak maar zeg het wel recht in je gezicht en niet onbekend achter een schermpje.” Ik begin niet over de interpunctie, want dat is wat flauw. Maar wanneer is iemand nou “recht voor de raak”? En als je moeite hebt met mensen die flinke dingen zeggen achter hun beeldschermpje, waarom zeg je dan van die flinke dingen achter je beeldschermpje? Allemaal vragen.

WhatsApp Image 2022 06 05 at 3.58.40 AM
Suijkerbuijk strikes again! 2

[sc name=”uitzending1-6″][/sc]