Mevrouw Suijkerbuijk is boos

Melanie Suijkerbuijk

Of het is haar verloofde Roger Kremer, dat kan ook, want de sweethearts delen een account. Enfin, ze zijn nogal boos. Al weten wij niet waarom. Ook willen ze geweld gebruiken als wij aan hun deur gaan staan. Want dan staan we niet meer op. Om het allemaal nog wat erger te maken noemen ze Roddelpraatvrienden hersenloze fans en mogen we de tering krijgen en ook nog eens doodvallen.

We kunnen dus wel stellen dat ze iets dwars zit, maar wat is onbekend. Wat wel aardig is dat ze zeggen dat Roddelpraat groot geworden is door hen. Lichte zelfoverschatting, maar wij gunnen iedereen zijn ego. De afsluiting is dan weer prachtig. Een plaatje met een middelvinger met daaronder de tekst ‘Middelvinger’. Goh, dat was ons niet gelijk duidelijk.

WhatsApp Image 2022 06 03 at 9.24.54 PM

30 reacties op “Mevrouw Suijkerbuijk is boos

  • Jan Bagger zegt:

   De enigste die groot is geworden is Melanie .
   Stop gewoon met social media.

   75
   2
   • Melanie ketjap manisch zegt:

    Melanie doet uiteindelijk wel ketjap bij de wijn. Denk dat alle tokkie dreigementen van vriendlief komen. Trouwens als Melanie gaat zitten staat ze ook niet meer op. Daar is een vorkheftruck voor nodig

    51
    2
  • Melanie je kinderen zijn lelijk zegt:

   Al zou ik de achternaam Suijkerbuik hebben zou ik er alles aan doen om geen bolle vettige obesitas pens te creëren.

   9
   0
 1. Normale man zegt:

  Krijg zelf lekker de t e ring misselijk k u t wijf en ga je kinderen koppelen aan die misselijke grindtegel. Jullie passen namelijk uitstekend bij elkaar.

  8
  0
 2. A zegt:

  Gordon T. Piemelboy heeft vastgezeten vanwege kinderporno. Dat iedereen hier weet met wat voor smeerlap je te maken hebt.

  1
  12
 3. Spudgun zegt:

  De reacties onder dat facebook bericht zijn ook echt fantastisch.

  “Het is ieretand dat ze jullie toch metrus laten bah”

  16
  0
  • Ik zegt:

   Laten ze van hun PGB eerst een cursus ‘Nederlands leren en schrijven ‘ doen en dan hun bek openscheuren.

   9
   1
 4. Dhr. van der Molen zegt:

  Ik snap niet dat deze mevrouw zulke uitspraken doet. Er zijn vast wel Roddelpraat fans, die zich aangesproken voelen en graag een bezoekje bij haar willen brengen.

  11
  0
  • VerkoopCrackAanM.Suijkerbuijk zegt:

   Goh die achterlijke kloeder heeft ook nog eens een drugsverslaving! Waar haalt ze die waanzin weg dat jullie groot zijn geworden door haar achterlijke ketjap manis bek ?

   5
   1
 5. Scoop zegt:

  Er gaan verhalen rond dat Roger regelmatig op de kermis of in zijn radiostudio met andere vrouwen flikflooit en eens in een dronken bui heeft gezegd dat hij alleen met Melanie is voor onderdak met eten inbegrepen. De ex van Melanie betaalt toch alles (onder dwang door de scheiding) vanuit zijn boshut.

  4
  0
 6. meloenenverkoper zegt:

  Beste Melanie, ik heb speciaal voor jou een meloen gevuld met zoutzuur. Die wil ik graag bij je naar binnen brengen met behulp van een pot vaseline. Daarna druk ik keihard op je vulva, zodat de meloen barst. Lijkt het je wat? Laat het me z.s.m. weten.

  5
  1
 7. Limburger zegt:

  Melanie stond gisteravond rond 21.30u tussen de vrachtwagens op parkeerplaats Swentibolt hoofd te geven aan een Poolse trucker.
  Zelf gezien 👀

  9
  0
 8. Anti Alles zegt:

  Blijkbaar lezen ze toch vaak mee op deze site. Als ze daar nou eens mee stoppen, dat scheelt die mensen een hoop ergernis schijnbaar.
  Waarom maken mensen het zichzelf zo onnodig moeilijk?
  Gewoon lekker ketjap manis blijven bikken in combinatie met mayo en veel frituur.

  2
  0
 9. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Wat een stuk inteelt dat wijf, je zou er je hond nog vanaf schoppen.

  2
  0
 10. Fricandel speciaal zegt:

  Hersenloos? Word je toch weer even onterecht door die vette zeug in de hoek gezet waar de klappen vallen.

  0
  1
 11. Clubber Lang zegt:

  Wel fijn dat ze onder de middelvinger nog een verduidelijkende tekst met ‘middelvinger’ hebben geplaatst.

  1
  0
 12. Hans Worst zegt:

  je kinderen gebruiken om zelf lekker te cashen dat ben je pas ziek en roger je lachten zelf het hardste toen ik vroeg in je smoel of je ook oliebollen met kajap manis verkocht neem alles niet zo serieus het is satire maar dat snappen jullie in duitsland o shit bedoel limburg niet

  2
  0
 13. Rosalie zegt:

  Hoe is het met die Ruben van Koetlife woont hij nog op vakantieparken met die demonen van kinderen. Als ik mijzelf echt zwaar klote voel kijk ik altijd zo’n filmpje van hem in een pretpark daarna besef je weer wat een fijn leven je hebt. Die vieze vuile varkenskop met zijn inteeltkroost.

  4
  0
 14. Strontjong van Ruben koet zegt:

  Ruben is een stinkende hond met zijn vuurwerk filmpjes en kudt pretparken hij kan doodvallen!!!

  3
  1
 15. Nazal natal zegt:

  Melanie en Ruben Koet zijn personifiëren wat er mis is met de wereld.. het schuim van de aarde met die inteeltkoppen en die lelijke jong

  3
  0

Reacties zijn gesloten.