SCOOP! Barend van Deelen op C&S Show plek

Barend-van-Deelen
Barend-van-Deelen

Ja, mensen. Voor de allerhardste scoops moet je echt bij Roddelpraat zijn. Want nu bekend is geworden dat Coen en Sander hun plaats kwijtraken is de vraag natuurlijk wie dat gat gaat vullen. Wij weten het reeds. Het is namelijk Barend van Deelen (toen nog Van Delen genoemd).

En dat vinden wij heel fijn voor hem, want hij is namelijk vriend van de show. Hij zal dat wel met die deuggleuf gaan doen, maar dat is niet anders. Hier zie je het hem bijna toegeven aan Dennis en hem gelijk een baantje aanbieden.

WhatsApp Image 2022 05 26 at 11.30.24 AM
SCOOP! Barend van Deelen op C&S Show plek 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x