Charly Luske onder curatele

De zweethut van Tanja Jess
De zweethut van Tanja Jess

Het zou zomaar kunnen dat er toch nog een reddingspoging wordt ondernomen om het gestrande huwelijk van Charly en mama Tanja nieuw leven in te blazen. Want wat blijkt, Charly doet zijn eigen DM’s niet meer. En dat was toch de plek waar hij achter vrouwelijk schoon aan het jagen was.

Die ouwe geilpijp heeft deze stap gezet om weer het vertrouwen van zijn vrouw te winnen. Vraag is alleen: kan manager Gila wel bewijzen dat dit meisje zich heeft misdragen? Want tot nu toe is het juist Luske die zich niet beheerst in de DM. Misschien kreeg ze een block aan de kont wegens een afwijzing.

WhatsApp Image 2022 05 21 at 2.07.51 PM 1
Charly Luske onder curatele 3
WhatsApp Image 2022 05 21 at 4.35.08 PM
Charly Luske onder curatele 4
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x