Transfobie komt door Roddelpraat

Transfobie komt door Roddelpraat
Transfobie komt door Roddelpraat

Dat zegt “Vluchtelingen en asielzoekers welkom in Nederland” pagina op Facebook. Wat best wel ironisch is want we kunnen toch niet stellen dat die vluchtelingen en asielzoekers nou allemaal zo vreselijk pro-LGHBTQ+ zijn. Maar goed, wij zouden aanzetten tot transhaat. Wat zeg ik? Het is door ons zelfs toegenomen in de samenleving.

Het zijn trouwens dezelfde koekwauzen die steeds aanrandingen zien in onze studio. Maar nu wil ik best een beetje stoer doen dat ik het “haatdragende woord” transformers heb verzonnen. Maar dat is niet zo.

WhatsApp Image 2022 05 20 at 12.25.10 PM
Transfobie komt door Roddelpraat 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x