Fawrynotsawry zet zichzelf nog meer voor schut

RUMAG nicht gooit Rob Goossens uit de kast Karma slaat toe bij Fawrynotsawry
RUMAG nicht gooit Rob Goossens uit de kast Karma slaat toe bij Fawrynotsawry

Die slappe hap vindt het te heftig worden en de scoops komen niet meer zijn kant op. Hij heeft werkelijk nog nooit 1 scoop gehad. Wat zeg ik, hij jatte alles bij elkaar zoals normaal bij de firma RUMAG. En hij likt tegenwoordig liever de aars van B/C/DN’ertjes, dat helpt ook niet.

Ze zeggen ook gewoon zelf dat ze graag willen uitgenodigd worden op premières etc, dus daarom zijn ze met hun flop gestopt. Het is echt heel zielig dat iemand die niks bereikt heeft doet alsof ie is gegroeid.

https://www.instagram.com/tv/CdqwexSqPyb/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x