Fawrynotsawry toont weer infantiele domheid

Fawry
Fawry

De totale nietskunner van RUMAG gooit het maar over een andere boeg. Zijn juice kanaal liep niet, de opvolger liep niet, de theatershow liep niet, dan heb je als allochtone gay nog maar 1 mogelijkheid in dit land: je gaat woke doen. Daar is namelijk altijd ruimte en tijd voor tegenwoordig.

En dus maakt ie een verdomd slecht filmpje waarin hij zegt het niet te begrijpen dat Johan Derksen weer op de teevee mag en dat dit zeker komt omdat hij “wit” is. Want volgens de Iraanse huilstruik worden blanke mannen niet gecanceld. Dan heb je bijzonder slecht opgelet de laatste jaren. Maar goed, opletten is niet zijn sterkste kant. Wat hij wel goed kan blijft een raadsel.

https://www.instagram.com/tv/Cdn7Df-KIRY/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x