Sarah van Soelen klaar met Dreetje

dreetje-sarah
dreetje-sarah

Dat krijg je er natuurlijk van. André ligt weer (voor de zoveelste keer) in de armen van Monique. En nu is Saartje een beetje boos. Hun relatie stond namelijk nog in pauze stand. Enfin, nu niet meer. Ze heeft hem geblokkeerd op Insta. En over Moontje zegt ze: ”Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen.”

“Ik volgde hem allang niet meer. Al vanaf het begin dat het uit is. Het is een goede afsluiter. Ik heb namelijk André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor.” Zo zo. Die is pissig. Misschien toch nog een beetje jaloers.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x