Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer
Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer. Nu is Yv Cold tegenwoordig onze sweetheart. Wat zeg ik, zij en Jan hebben intiem whats’app verkeer. Dus als iemand aan Coldeweijer zit komt onze albino gorilla uit Bergen gelijk in actie. Want nu komt dat roddelblaadje met het verhaal dat Dreetje en Moontje weer samen zijn.

En daar zetten ze bij: “Dit is pas echt juice!” Uhm, dat is vast een poging om een sneer uit te delen naar Yvonne. Maar zij had toch echt eerder het verhaal dat de 2 weer samen zijn en dat verzwijgen omdat ze een contract hebben getekend voor geheimhouding bij Videoland die hier een docu over gaat brengen. En nu jat de Privé het nieuwtje van Yvonne Coldeweijer en doen ze aslof het hun scoop is. Kom op zeg, ouwe dode bomen media.

https://www.instagram.com/p/CdYxEoxKzbl/?utm_source=ig_web_copy_link

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN