Gravinfluencer toont liefje

Eloise
Eloise

Ik zal niet weer mijn bekende riedeltje doen. Over dat deze gravin helemaal geen graafschap heeft, dus nooit gravin kan zijn. Dat die hele familie maar doet waar het zin in heeft en geen enkele wet voor hun geldt. En over geld gesproken, dat hele toneelstukje kost ons 345,5 miljoen per jaar. Wat krijgen we terug? Ze zwaaien soms naar ons. Maar daar gaat het dus nu niet over. Eloise heeft een vriendje.

En dan hebben we het niet over een peuk, maar een jongen. De Juice Kampers hebben de foto’s. Ziet er als een echt kakkertje uit, dus dat is goed. En hij het Archie. Vlug trouwen man, hoef je ook nooit belasting te betalen.

WhatsApp Image 2022 05 10 at 9.01.11 PM
Gravinfluencer toont liefje 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x