Niemand wil Glenda nog, Beste Zangers dumpen haar

Glennis Grace draait door Glennis Grace heeft "stalker" aan de deur
Glennis Grace draait door Glennis Grace heeft "stalker" aan de deur

Maar ze verpakken het aardig hoor. Het optreden komt te vroeg voor de braderiezangeres met agressieproblemen. En de interactie met het publiek kan nog weleens tegenvallen. In andere woorden, ze denken dat Nederland het vervelende vrouwtje aardig zat is en dat klopt.

Dan verwacht je een beetje nederigheid. Maar niet van Glenda hoor. Die ziet zichzelf nog steeds als slachtoffer van alles. Die vrouw is werkelijk niet goed snik. Nu komt ze als reactie op haar afzegging met een poepgedicht van hier tot Tokio. Het geeft wel het niveau aan van de Tokkie. Maar ze moet het allemaal weer ondergaan, de zielenpiet.

WhatsApp Image 2022 05 02 at 8.12.44 PM
Niemand wil Glenda nog, Beste Zangers dumpen haar 3
WhatsApp Image 2022 05 02 at 10.34.07 PM
Niemand wil Glenda nog, Beste Zangers dumpen haar 4
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x