Linda de Mol onaardiger dan gedacht

Linda de Mol doet stout
Linda de Mol doet stout

De teevee-diva blijkt nog meer uit de hoogte te zijn dan je zou denken. Juice Channel heeft met 3 van die kofferchickies gesproken die staan te glimlachen achter zo’n koffertje met een bedrag erin bij Miljoenenjacht. En wat blijkt ze mogen Linnenpin niet aanspreken of aankijken.

“Ze vertellen aan ons namelijk alle drie hetzelfde verhaal. Ze geven aan dat er namelijk een aantal regels zijn tijdens opnamedagen. Er wordt continu vanuit productieleiders gehamerd dat je absoluut niet met Linda of tegen Linda mag praten. Je mag haar zelfs niet eens gedag zeggen.”

“Doe je dit wel, dan ben je er de volgende opnamedag niet meer bij. Ook geven ze alle drie aan dat Linda pas ‘Linda’ is wanneer de camera’s aangaan. Linda gaat nooit tijdens opnamedagen met ‘koffermeisjes’ op de foto. Dit doet ze alleen als het voor programmadoeleinden is.”

En daarom doet ze nu opeens wel aardig tegen vluchtelingen. Die praten ook niet terug.