Yvonne wint voor alle juice channels

Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer
Privé jat scoop van Yvonne Coldeweijer

De uitspraak van de rechter gisteren was natuurlijk wat je kan verwachten. Yv moet rectificeren en Samantha Steenwijf deed alsof ze gewonnen had. Maar eigenlijk hebben alle juice channels gewonnen, want de uitspraak is bijzonder goed voor ons. Zo hoeven we geen wederhoor toe te passen, wat ook onzin is want dat doet de mainstream media ook alleen als het ze uitkomt, en zijn bronnen beschermd.

“Ik zie haar alleen maar als een grote clown”, aldus Steenwijk. “En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen. Nou had dat dan ook gelijk gedaan.” Uhm, dat had ze gelijk gedaan. Alleen toen ging jij alsnog naar de rechtbank om 5k te eisen. En wie is hier nou een clown? Hoe kan je 22 kilo afvallen van paardrijden, Pipo?

De zangeres zonder 1 eigen nummer had nog een tip voor Coldeweijer: “Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen.” Hoezo denkt deze muts dat ze kan uitleggen hoe iets hoort en daarbij waar huilt ze om? Om dieetpillen. Echt, zoek een leven.

WhatsApp Image 2022 04 29 at 5.06.02 PM
Yvonne wint voor alle juice channels 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x