Even gieren! Paul Römer reageert op kaars-gate

Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer
Paul Römer (Talpa) liegt in 2e Kamer

Als iemand zijn bakkes moet houden over de cancelcultuur is het Paul Römer wel. De man die Dennis bedreigde en chanteerde met zijn baantje om met Roddelpraat te stoppen. De man die in de Tweede Kamer het cancelen van Roddelpraat bij Talpa als iets goeds presenteerde. Die flapdrol zegt niet zo voor het cancelen en wegzetten van mensen te zijn. Wat een aap.

“Nou, weet je, ik ben niet zo voor het cancelen of het wegzetten van mensen, want dat helpt niet. Ik denk dat je altijd in gesprek moet blijven. Als Johan zijn conclusie is dat zijn manier van praten en denken niet meer in deze tijd op tv past, dan heb je dat te respecteren.” Hahahahahaha. Wat een hypocriet stuk stront.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x