Einde Johnny de Mol en HLF 8

Johnny-de-mol
Johnny-de-mol

Huisadvocaat Plasman van De Molletjes heeft het straks nog iets drukker dan ons een bodemprocedure inslepen. Er is weer een nieuwe dame met een nieuw verhaal over het verwende jongetje. Dit keer zou hij een meisje hebben gedrogeerd en verkracht. Terwijl er ook aangifte tegen hem liggen wegens zware mishandeling en poging tot doodslag.

“Johnny de Mol heeft nimmer, waar dan ook ter wereld, een ander persoon met wat dan ook gedrogeerd en hij heeft ook nimmer iemand seksueel misbruikt”, zegt Peter Plasman namens Johnny de Mol. Ja, dat ontkennen kennen we nou wel. Maar er gaan we erg veel verhalen over kleine John. Kunnen die allemaal worden verstopt is de vraag.

Een voordeel is dat ie nu stopt met dat waardeloze talkshowtje van hem.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x