OM stelt strafrechtelijk onderzoek in naar The Voice

the-voice
the-voice

Er wordt door het Openbaar Ministerie een onderzoek ingesteld naar het wangedrag bij The Voice. De politie zal de komende tijd onderzoek doen en getuigen en verdachten horen. Na het onderzoek, dat waarschijnlijk “geruime tijd” zal duren, beslist het OM of de verdachten zullen worden vervolgd.

Het gaat om Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, Ali B. en regisseur Martijn Nieman. Dat betekent dat het OM deze 4 als officiële verdachten ziet en dus sprake is van “een vermoeden van schuld”. Oftewel: ze zijn het zaadje. Want anders zou deze stap nooit worden gezet. De komende periode zullen de 4 door zedenrechercheurs worden verhoord. Ze mogen zich dan laten bijstaan door hun advocaten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x