Eerste optreden Glennis Grace totale flop

Eerste optreden Glennis Grace totale flop
Eerste optreden Glennis Grace totale flop

In een zaal waar 550 mensen in passen waren er om precies te zijn 250 gekomen. Het balkon was gesloten en over het algemeen waren het Duitsers die naar Glennis Grace kwamen kijken. En om het allemaal nog gênanter te maken werd er voor dat ze Whitney Houston probeerde na te doen ook nog een gesproken bandje afgespeeld waarin ze weer eens zichzelf als slachtoffer neerzet.

Glennis Grace is echt niet goed in haar paasei hoor. Nog steeds niet doorhebben dat mensen dit gedrag zat zijn. Dat je als braderiezangeres de JUMBO aan gort slaat met een gang om vervolgens te zeggen dat je door een hel gaat en alles moet verwerken. Koekoek.

Eerste optreden Glennis Grace totale flop