Hoe gaat het nou met Jaimie Vaes?

Jaimie-Vaes2
Jaimie-Vaes2

Nou, die praat graag over haar aars. Ja, het rijmt net niet helemaal. Maar het is toch niet te geloven. De ene dag zit je je verhaal te doen over je giftige relatie met die dwergrapper op de teevee en voor je het weet gaat het weer over die opgevulde kont van haar.

Het zal dan ook niet verbazen dat die bijgespoten kadetten van haar zijn gesponsord en dat ze er wel over moet blijven kletsen. Het heeft iets cynisch. Iemand die structureel wordt mishandeld door haar partner en vader van haar kind die het alleen maar kan hebben over de buitenkant. De totale leegte is met geen pen te beschrijven. Een ding is wel fijn, ze kon gelijk weer zitten na haar biloperatie. Dat was wel even anders nadat haar hoofd werd gekraakt tussen een autodeur.

WhatsApp Image 2022 04 20 at 4.38.15 AM
Hoe gaat het nou met Jaimie Vaes? 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x