Koffietijd met Charly Luske

De zweethut van Tanja Jess
De zweethut van Tanja Jess

Gaf hij aan Shownieuws nog het meest sneue interview ooit, bij Koffietijd liep Lulske leeg. En hij gaf maar gelijk toe dat hij niet alleen vreemdgaat. Wat zeg ik, volgens hem doen “honderden BN’ers” dat. Ook lekker. Zelf tegen de lamp lopen en dan al je collega BN’ers voor de bus flikkeren.

“Er zijn ook honderden collega’s waar ik het van weet en waarvan het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen nu waarschijnlijk binnenkort wel. Dus ja, dat is gewoon de tijd waar we in leven. Maar ik vind: het gaat in principe niemand iets aan, maar het is iets interns en we werken eraan.”

“Idealiter is dat voor de meeste mensen gewoon in de privésfeer. Ik heb heel veel mensen gesproken die zeggen: ‘Ja, wij hebben dit ook doorgemaakt, maar bij ons ligt het niet op straat.’ Ik heb honderden van dat soort reacties.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x