Om te gieren! Ladies of Soul gaan door met Glenda

Kerst met Glennis Grace
Kerst met Glennis Grace

En daar is niet iedereen heel blij mee. Vandaar dat de Ladies of Soul de reacties onder het statement op beperkt hebben gezet. Iets te veel mensen vinden het wel erg vreemd dat ze de ordinaire matpartij van hun collega een “zeer vervelende samenloop van omstandigheden” noemen.

De reacties zijn dan vrijwel ook allemaal negatief. Wat ook opvalt is dat deze zanggroep met dit verhaal komt precies op dezelfde dag als het onoprechte sorry-filmpje van Glenda. Het is dus overduidelijk dat haar excuses en het optreden bij de Ladies of Soul hand in hand gaan. Oftewel, ze heeft pas na 1,5 maand sorry gezegd omdat ze weer moet optreden. Wat stel sneue mutsen bij elkaar zeg. Ze kunnen het beter Ladies zonder Ziel noemen.

https://www.instagram.com/p/Cb0YIOZMGtQ/?utm_source=ig_web_copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x