Ook Glenda zegt sorry

Ook Glenda zegt sorry
Ook Glenda zegt sorry

Zo, dat kwam even van diep. Op 12 februari roste Grace de JUMBO in Damsco aan ballen en gisteren kwam ze met halfbakken excuses aankakken, Glenda zegt sorry. Het kwam door haar moederinstinct. Nu ken ik heel veel moeders, maar geen eentje die vakkenvullers op zijn smoel staat te beuken uit in de supermarkt.

De hele Jordaan heeft de pest aan die asociale idioten, maar Glennis heeft zich samen met haar zoontje teruggetrokken om te herbronnen. Conclusie: een waardeloos statement met een heel hoog GTST niveau.

https://www.instagram.com/tv/Cbz5uixjFmE/?utm_medium=copy_link
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x