Niet LEEEEUUKKK! Verloving Rogier voorbij

Rogier-Smit
Rogier-Smit

Kondigde hij laatst nog zijn huwelijk (voor de zoveelste keer) aan, het gaat allemaal niet door. Dat hadden we ook kunnen bedenken toen opeens de post van zijn Insta verdween. Het was namelijk dikke mik met de Italiaanse prins van aristocratische huize. Maar Roogje blijft toch liever alleen, zegt ie in Story.

“Ik zal het maar gewoon zeggen zoals het is: Marco bleek een golddigger te zijn. Die dacht kennelijk: KASSA! Daar pas ik uiteraard voor. En uiteindelijk is het ook niets voor mij, zo’n jonge man. Ik ben er niet rouwig om dat het voorbij is. Dat boek is dicht.” Huh? Een golddigger? Er is helemaal geen gold bij Roog te halen. Die is zo arm als een kerkrat na zijn scheiding van Frank. En waarom moet iemand van aristocratische huize überhaupt golddiggen? Raar verhaal weer.

“Maar weet je, als ik er nu naar kijk, hoef ik misschien wel geen relatie meer. Ik denk dat vriendschap voor mij uiteindelijk veel belangrijker is. Dat zou ook best op basis van zeg maar friends with benefits kunnen zijn, maar ik wil niet meer een leven waarin ik continu rekening met iemand moet houden. Wat ik vooral wil in mijn leven, is rust.” Hahaha, rust. De man is de hele dag aandacht van de media aan het vragen en nu wil ie rust.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x