Dumpert gaat weer door de ondergrens

Dumpert beledigd Roddelpraat
Dumpert beledigd Roddelpraat

En dat is zeker niet de eerste keer. De sneuneuzen hadden al eens totale onzin verspreid dat een neef van Jan Sylvaantje borstkanker zou wensen. Jan kent deze gast niet eens, laat staan dat het familie is. Nu maken ze het nog bonter. Onze Jan ging in 5 Actions EHBO-pakketjes scoren voor Oekraïne. Ja, lekker deugen een keer. En nu heeft Dumpert een verhaal van een of andere debiel gepost dat Jan die dingen niet heeft afgerekend. En ja hoor, de bedreigingen komen weer binnen.

Wat ben je dan laag bij de grond. Wat zeg ik, wat zit je dan op de bodem van een put met stront. Natuurlijk heeft hij ze afgerekend en naar mensen gebracht die die spullen naar Oekraïne brengen. Dit posten is zo vals en smerig. Om te kotsen die lui.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x