Johnny de Mol overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen

Johnny-de-mol
Johnny-de-mol

Jan Roos overweegt voedselpakketten aan Afrika te doneren. Dennis Schouten overweegt zeehondjes te redden. Johnny de Mol overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen. Nou en? Je doet iets of je doet iets niet. Maar iets overwegen en dat dan te zeggen om aan te tonen dat je deugt deugt niet.

Vorige keer waren er ook van die deugBN’ertjes die riepen dat “we” vluchtelingen moesten opvangen. Resultaat: niet 1 van de 150 deugneuzen hadden er eentje in huis genomen. Nul. Maar hun naam stond er wel mooi onder. Dus dan deug je. Dat je vervolgens geen ene reet doet maakt niks uit in hun universum. Dat het bij woorden blijft doet er niet toe. Dat dit overigens extreem pervers is blijkbaar ook niet.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x