Emma Wortelboer eindelijk eigen grote show

Emma-wortelboer
Emma-wortelboer

Dat is ook niet zo vreemd, want Emma zei nog niet zo heel lang geleden dat ze bij de absolute top van presentatrices in ons land hoorde. Wat zeg ik, zelfs wellicht nummer 1. Dus heeft haar werkgever BNN-VARA haar eindelijk die knaller van een eigen show te geven dat zo’n talent verdient. Nou ja, het is eigenlijk niet een eigen show. Meer samen met Jurre Geluk, wie dat ook mag zijn.

En eigenlijk is het niet zo’n grote show. Het komt ook niet op de buis, maar op Youtube van NPO Zapp. Hmmm, het is ook eigenlijk gewoon een dom kinderprogramma, waar zij en die Jurre zich moeten laten prikken/steken/bijten door insecten en planten. Dat is dan ook weer een slechte kopie van Youtube programma’s die al jaren bestaan. Het is eigenlijk gewoon weer helemaal ruk. Arme Emma, ze is zo’n talent. Maar niemand ziet het.

1920 thumbnail steken prikken s02 still 20 gigapixel standard scale 4 00xcopy
Emma Wortelboer eindelijk eigen grote show 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x