De Jordaan haat Glennis Grace

Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice Roddelpraat heeft weer interessante reclame
Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice Roddelpraat heeft weer interessante reclame

De Amsterdamse wijk De Jordaan heeft meer dan genoeg van Glennis Grace en haar puberzoon. De Tokkies maken de buurt ten schande en veroorzaken overlast. Na de matpartij in de plaatselijke JUMBO zijn de buurtgenoten er wel klaar mee. Ze hopen nooit meer iets van de braderiezangeres en nageslacht te zien of te horen. Maar ja, ordinaire aso’s blijven ordinaire aso’s.

Roddelblad Story sprak met buren. “Glennis presenteert zich als een echte Jordanese, maar in de buurt is iedereen helemaal klaar met haar, met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben.”

Een getuige van het supermarktslagveld: “Ik heb gehoord en gezien hoe Glennis haar knokploeg aan het opjutten was. Het winkelpersoneel heeft mij verteld dat Glennis de eerste was die de medewerker die het zwaarst is getroffen een klap gaf.” Maar het is gevaarlijk om tegen ze te getuigen. “In de buurt wordt het me afgeraden omdat ze dan bij mij de ruiten kunnen komen ingooien, maar wellicht is een getuige niet nodig. Eén van de agenten die ter plekke was in de supermarkt die avond, vertelde me dat er voldoende camerabeelden zijn van wat er is gebeurd.” Dus zeg maar dag met je handje.