Psssssst! Wil je kindje?

Psssssst! Wil je kindje? Douwe Bob is corona-verzetsstrijder Douwe Bob doet naam eer aan | Roddelpraat Nieuws
Psssssst! Wil je kindje? Douwe Bob is corona-verzetsstrijder Douwe Bob doet naam eer aan | Roddelpraat Nieuws

Ok, ik zeg het gewoon. Ik vind Douwe Bob wel een koning hoor. Wil je kindje, hij schiet alles met een hartslag en een V in het paspoort zwanger, maar is alweer opzoek naar een nieuwe draagmoeder voor een kind. De zanger zit op datingapp Bumble om een nieuw vruchtbaar exemplaar te zoeken.

Wil je kindje?

Blijkbaar is het met zijn ex, die niet meer zijn ex was toen ze toen zwanger werd, toch niet gelukt. Misschien had dat er iets mee te maken dat er bij een onbekende dame weer een ander kind van hem werd geboren. Dat kan natuurlijk.

WhatsApp Image 2022 01 25 at 12.03.56 PM
Psssssst! Wil je kindje? 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x