Martien Meiland ondergaat kanocrash

Martien Meiland ondergaat kanocrash
Martien Meiland ondergaat kanocrash

Zon, blauwe zee, een wit strand, Martien Meiland ondergaat een kanocrash. Dé rekensom voor een gegarandeerde topvakantie. De Meilandjes zitten lekker met hun bips op Curaçao en besluiten tijdens een van hun laatste dagen nog even te kanoën in een doorzichtige kano. Met een tra-gisch einde.

Zonder geluid ziet het eruit als een zorgeloze vakantie; met geluid is de typische Meiland-drama weer vanuit ieders keel te horen. Martien Meiland ondergaat een mega crash en knalt op het eind nog even de kano tegen de rotsblokken. “Meid wat ben ik het zat. Ik heb helemaal zere armen”, aldus Martini. “Het was vreselijk”, vult de altijd vrolijke Erica Meiland aan.

Spanning en sensatie ten top. Ziet u maar.

Martien Meiland ondergaat kanocrash
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x