Roddelpraat wint kort geding, maar krijgt verder maar de tering

Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter
Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter

Het heeft even geduurd voordat ik nou echt kon begrijpen wat de uitspraak van de rechter is geweest. Van harte, u heeft gewonnen en dat is het dan. Want we zijn inderdaad onrechtmatig uit de verkiezing van Televizier geflikkerd, alleen heeft dat verder geen enkele consequentie. U hoort het goed, iemand uitsluiten mag niet van de wet, maar wel van de rechter.

We hebben dus hartstikke gewonnen. We hebben niet alleen aangetoond dat Hilversum een smerig elitair exclusief corrupt clubje is, maar ook dat de rechter dat heel graag zo laat. Zie je het voor je: een bankovervaller wordt schuldig bevonden, maar mag de buit houden en hoeft niet de gevangenis in. Dat is dus wat er nu gebeurt met Televizier. Ze hebben een publieksprijs onrechtmatig beïnvloed door een mogelijke prijswinnaar onrechtmatig eruit te pleuren. Dat is bevestigd door de rechter. Alleen het heeft geen enkel consequentie. Dit land is zo verschrikkelijk stuk. Maar goed, ze stikken maar in een incest-inteeltprijsje. De winnaar staat mooi voor lul straks.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x