Sander Schimmelpennink discrimineert, alweer

Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van ... gedaan Sander Schimmelpennink discrimineert
Sander Schimmelpenninck heeft de dochter van ... gedaan Sander Schimmelpennink discrimineert

Sander Schimmelpennink discrimineert, alweer. Wanneer timmert die Schimmelpenis zijn eigen kaakmechanisme nou eens dicht? Of hakt ‘ie een stuk of 9 vingers van z’n handen af. Er komt alleen maar onzin uit die schijnheilige flapdrol. Nu post hij weer op Twitter dat er bij de formule 1 enkel “Oranjeclowns, pandjesprinsen” en “ongevaccineerlanders” bij onze max op het circuit in Zandvoort staan.

Allereerst, ongevaccineerlanders, wat een achterlijk zelfbedacht woord. Durf je nou met je linkse zwitsalgezicht en gouden lokken ongevaccineerden als een soort scheldwoord gebruiken, en wederom mensen uitsluiten wanneer het jou niet uitkomt?

Maargoed, laten we wel wezen, het is minstens merkwaardig te noemen dat Nederland vrijwel festivalloos door het leven moet en enkel in Zandvoort ineens code groen lijkt te gelden. Ik acht de discussietafel bij dezen als geopend.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x