Nieuws: Dennis deelt bed met Famke Louise

Dennis Schouten niet naar de maan
Dennis Schouten niet naar de maan

Eigenijk is het geen nieuws, want iedereen met een hartslag heeft al met onze Dennis in het bedje gelegen. Dus ook dat minimaal getalenteerd zanggrietje van een Famke Louise die zei dat Dennis geen deuk in een warm pakje boter beukt in zijn slaapkamer.

Zelfs RTL Boulevard heeft het erover en dan is het waar, dus we kunnen stellen dat onze Dennie een beest is.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WillieWie?
WillieWie?
3 maanden geleden

alsof we dat al niet wisten! ze reageert als door ’n wesp gestoken en houdt wijselijk haar mond. ze vindt ’t duidelijk heel gênant, maar wìe zich eigenlijk goed vergist heeft is Dennis met zo’n arrogant wicht. lekker laten Dennieboy en uit je namenlijst schrappen, er blijven er tenslotte nog genoeg over!

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x