Famke Louise deelt sneer uit aan Dennis

De zwangere …. ja, wat is het eigenlijk? Nou ja, de zwangere artiest zet op Insta “nou dames” met een foto van de voorkant van de Playboy waar onze Twentse zoon van een kaasboer opstaat met de tekst “Ik ben heel saai in bed.” Al met al een heel gebeuren. Maar dat Dennieboy niet veel presteert in de slaapkamer was al een tijdje duidelijk. Dus haar tekst is niet heel erg grappig.

Wat wel heel vervelend is is het verhaal waarom Dennis na twee slagen klaar is. En daar gaat FL gewoon aan voorbij. Dat sommige dingen ook heel pijnlijk kunnen zijn. Ik vertel het 1 keer en dan is klaar. Het heeft te maken met zijn jeugd. Zijn moeder heeft hem zoveel medicatie laten slikken dat, ja hoe vertel je dit nou, dat kleine Dennis het niet altijd doet, zeg maar. Maar als ie dan wel een keer richting de zon wijst komt het volgende probleem op de proppen: een vroegtijdige ejaculatie. Dan kan je de boel natuurlijk verlengen door een potje oraal te gaan uitdelen, maar dat lukt ook niet want als hij te dichtbij de poes komt denkt ie weer aan zijn moeder. Het is een verdrietige cirkel van oude wonden. Nu weten jullie ook hoe het zit. Ik hoop dat jullie hem hier niet mee gaan pesten.

35 reacties op “Famke Louise deelt sneer uit aan Dennis

 1. Maarten zegt:

  Famke Louise staat voor de ondergang van dit land. Dom, oppervlakkig, geen talent, kan nauwelijks normaal praten, zwanger op haar 22e van een mislukte donkere voetballer, ex van Snapking, kan niet rappen en niet zingen, wil haar kind genderneutraal opvoeden, wordt snel agressief. Er zijn weinig ‘bekende’ mensen waar ik een grotere afkeer voor heb dan voor deze nietsnut.

  123
  0
 2. Andries Knevel zegt:

  Het gebeurt allemaal tussen de oren bij Dennis. Wie had dat verwacht. Ik weet dat natuurlijk wel daarvoor hoef ik de Playboy niet te lezen.

  1
  0
 3. Fitz Gerwitz zegt:

  Dennis staat in de Playboy met een interview.
  Voor Femke is dat te hoog gegrepen, zij zal daar voor uit de kleren moeten.
  Over vijf jaar kan Dennis nog steeds in de Playboy met een interview.
  Maar over vijf jaar kan Femke niet meer uit de kleren, met haar tepelkloven, rek-littekens en uitgescheurd doosje.

  Da’s het verschil.

  9
  1
  • Juf Rita zegt:

   Inderdaad Fitz. Geen tepelkloven of rek-littekens in de PlayBoy a.u.b.! Misschien kan Ome John er iets mee voor in de Linda.

   Al biedt dat uitgescheurde doosje toch wel kansen. .. Als ze nou ff gauw donateur wordt, kan ze in haar doosje met gemak de wekelijkse extra RP uitzendingen in ultra 8K formaat opslaan. Dat dan weer wel

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.